Kookwinkel Oostendorp
Recente Tweets
Categorie├źn
Kenwood Cooking Chef, de ultieme keukenmachine.

De Kenwood KM070 en KM086 Cooking chef is de sterkste en meest veelzijdige keukenmachine van dit moment. Zo kan de KM070 als enige kloppen, kneden, roeren en tegelijk verwarmen. Zelfs ´au bain marie´ en 'sous vide' verwarmen tot 1 a 2 graad nauwkeurig.

KenWood, uw tovenaarsknecht!
Nu bij winkel Oostendorp, Waterstraat 100 te Tiel.  www.HuisTuinTiel.nl 

KM070 Cooking Chef frontaal      KM 70 temperature control, timer

U heeft een lange stressvolle dag achter de rug. En nu nog een verantwoordelijke en lekkere maaltijd voor het gezin klaarmaken. Kon u de ingrediënten maar in een kom gooien en na een toverspreuk kwamen dan de heerlijkste gerechten op tafel!
 
Sprookjes bestaan niet, maar KenWood KM 070/ KM086 Cooking Chef maakt deze wens wel waar. Deze geheel nieuwe keukenmachine is dan ook uitgerust met een inductieve kook-unit die uiterst nauwkeurig te regelen is. Ook de meest uitdagende gerechten worden kinderspel en staan snel op tafel. 
 De temperatuur is regelbaar van 20 - 140ºC, en de machine is uitgerust met een timer tot 3 uur en een mengkom van 6,7 liter. Er zijn 3 mengstanden voor langzame menging, en 2 standen voor stop-and-go mengen afhankelijk van het gerecht.
 
Wat voor een soort gerechten kunt u dan zoal maken met de Cooking Chef? Kom proeven tijdens de demo-dagen! Even een paar voorbeelden om van te watertanden:
Risotto. Als u dit wel eens thuis gemaakt heeft weet u hoe moeilijk het is om dit heerlijke gerecht te maken. Maar met de Cooking Chef wordt het een peuleschil;
Een speciaal ontwikkeld hulpstuk maakt een langzame stop-and-go beweging tijdens het garen op lage temperatuur. Zo houdt u de handen vrij voor bijvoorbeeld een mooi braadstuk. (Osso Bucco bijvoorbeeld)
Chocolade Mousse. Het ultieme nagerecht volgens velen.
Chocolade laten smelten, eiwit toevoegen en op de juiste temperatuur en tijd en de KM 070 z´n werk laten doen. Keer op keer creëert u zo een heerlijk mousse. 
Cassoulet. Met de snij en hakhulpstukken (keukenmachine deel) van de Cooking Chef snijdt u in enkele minuten de groentes voor de cassoulet. Dit toevoegen in de mengkom voor scherp fruiten en dan na-garen van de ingrediënten.
Stoomkoker. Groente/aardappelen en vis kunnen gestoomd worden in de Cooking Chef terwijl u op hetzelfde moment uw aandacht besteed aan andere zaken.
 
Natuurlijk blijft de Cooking Chef KM80 ook gewoon een uiterst veelzijdige keukenmachine. Hij klopt, hij veegt en hij zuigt…. o nee, dat was een ander toestel uit ons assortiment!
Blijven er toch veel keukentaken over die de KM080 perfect kan verrichten. Bij de machine
treft u dan ook een ruime RVS blender aan, een grote garde, een speciale ronddraaiende spatel, K-haak, Flex/beater, deeghaak, een keukenmachine en een groentestomer. Al deze accessoires kunt u aansluiten op 1 van de 4 uitgaande assen van de Cooking Chef. Met z´n enorme 1500W elektromotor is deze KenWood op de zwaarste klussen berekend. De KM 80 is een uiterst krachtige huishoud standmixer/keukenmachine. Zo kunt u in een keer deeg kneden voor wel 3 broden. De nieuwe extra sterke KMM080-2 kan zo 15.000 broden maken. Zonder storing.
Dat en veel meer mogelijkheden ziet u tijdens de demo in winkel Oostendorp Tiel, Waterstr. 100.
 
KenWood KM070 Cooking Chef 
Als KenWood preferred dealer leveren wij u altijd de nieuwste versie van de Cooking Chef (juni 2014 de KMM80-2) Het volledige pakket wordt KM086 genoemd; de Cooking Chef met een uitgebreide accessoirespakket. Dit KMM086 pakket hebben we op voorraad in de winkel Oostendorp, Waterstraat 100 te Tiel.  Bij ons krijgt u 5 jaar garantie op alle Kenwood KMC- en KMM serie  keukenmachines! Bel 0344-613289 voor beschikbaarheid en demo´s. Regelmatig is er een officiele demo, maar een paar keer per week (op verzoek) maken we zelf wat klaar met onze eigen oude KM 070 Cooking Chef.  Zie ook website www.HuisTuinTiel.nl
Voor beschikbaarheid / vragen, bel ons op 0344-613289