Kookwinkel Oostendorp
Recente Tweets
Categorie├źn
De kookdemonstraties van winkel Oostendorp (de winkel achter A15afhaal.nl).

Al jaren geven we kook demo's in onze eigen winkel. Ook keukenmachine trainingen en koffie automaten uitleg. Bij Oostendorp hebben we een 'demo-keuken'. Daar kunt u ook veel spullen uitproberen.

Thema; eerst zien en proeven, dan pas geloven.Hier de kenwood show 2017.

 

Wie zijn er met grote regelmaat aanwezig op de demo's:

Geels Koffie en Thee, koffiebranders en melangeurs. Sinds jaar en dag verkopen wij koffie van Geels. Absoluut prachtige verse koffiesoorten, nog betaalbaar ook. Enige tijd geleden zijn we gestart met de verkoop van thee. Hierin is Geels toonaangevend in Europa (onder andere merknamen). Dat is alleen maar gelukt door perfecte en constante kwaliteit; op kunt u dat zelf ervaren met de thee-expert van Geels.

 

Kenwood. De absolute top in keukenmachines. De slogan ´Kenwood for live´ is er een die 95% van de Kenwood bezitters zal bevestigen. Een Kenwood doet perfect z´n werk en gaat lang, heel lang mee. Met de komst van nieuwe accessoires, een nieuwe look en sterkere motoren is Kenwood weer helemaal van deze tijd. Maar de KM086 is de keukenmachine van de toekomst; deze kan ook koken! Voor een demonstratie kunt u bijna dagelijks terecht maar tijdens de shows werken er echte chef's mee.

 

Only DeLonghi zeggen wij wel eens. Alleen de allernieuwste espresso volautomaten bij Oostendorp;  al sinds 2008 verkopen wij de roemruchte ECAM series, de compacte volautomaten van Delonghi. Echt alleen bij Oostendorp krijgt u een professionele service op Delonghi volautomaten.

Waarschuwing;  Volautomaten zijn zeer complex. U moet erop rekenen dat onderhoud en reparaties voor zullen komen, tenzij u van plan bent om maar 3 jaar met een automaat te doen. Bovendien kost geregeld onderhoud bij Delonghi relatief weinig en u geniet veel meer van een machine in goede conditie.

Holgesmeed, zandgevuld. Snijhoek 12 grd. en Brinell 68. Als u dat niets zegt en u heeft wel iets met koken, kom dan vooral kijken bij de Global demonstratie! Global, het moderne japanse mes behoort al sinds de jaren 80 tot de top van onze winkel te Tiel. Met Global kun je meer, comfortabeler en hygienischer. Het mes vraagt wel wat oefening! Maar pas op; Global is het meest geimiteerde merk ter wereld! Van elk Global mes zijn ca. 2 imitaties op de wereld!
  Onder kookliefhebbers en koksgeprezen en bewezen; Le Creuset gietijzeren stoofpannen en braadpannen. Misschien kent u deze nog niet van Le Creuset; waterketels, koekepannen met antiaanbaklaag, ovenvast aardewerk en vele nieuwe kleuren gietijzeren pannen. Uw kans om kennis te maken met een enorme selectie Creuset artikelen kan altijd, maar uitleg van de Le Creuset importeur himself kan op zaterdag/zondag.
   Onze najaarshow uit 2012: 

 

En onze show uit 2013,

vastgelegd door het jonge talent

Julia Arbouw, camera & editing.